Μυήσου στο μαγευτικό κόσμο του καφέ, του πιο δημοφιλούς ροφήματος στον κόσμο και μάθε στην πράξη πώς να παρασκευάζεις την τέλεια κούπα καφέ. Στόχος του προγράμματος είναι η παροχή τόσο θεωρητικών όσο και πρακτικών γνώσεων για την παρασκευή σωστών ροφημάτων.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εργαστούν σε επιχειρήσεις εστίασης που περιλαμβάνουν προϊόντα καφέ. Ο μπαρίστα είναι υπεύθυνος για την οργάνωση και λειτουργία το τμήματος καφέ, από την επιλογή των κατάλληλων ποικιλιών, ως την εύρυθμη λειτουργία όλου του τμήματος, καθοδηγεί το προσωπικό και παρασκευάζει τα ροφήματα με τις σωστές μεθόδους.
Θεωρία
Πρακτική